torsdag 31. mars 2016

Rynker rundt øynene

Du får linjer og rynker rundt øynene grunnet ansiktsmimikk, spesielt når du smiler, ler og myser. Men du skal ikke gå rundt å være redd for å . Rynker rundt øyepartiet er de første rynkene som dukker opp.

Er dette aldringstegn vi bare pent må finne oss i,eller er det noe vi kan gjøre for å . Huden rundt øynene er faktisk bare en tiendedel så tykk som huden på. Derfor ser du også rynker og andre aldringstegn raskere der enn . Place the mouse over left or right image to view details.

Huden rundt øyenene er mye tynnere og sartere enn huden i resten av ansiktet, derfor er . Vi har autoriserte sykepleiere som utfører behandlingene. Huden rundt øynene er svært ømfintlig, og det er ofte her de første rynkene viser seg. Det gjelder derfor å velge øyekrem med omhu.


Eksempler på typiske områder som behandles er rynker mellom og på siden av øynene, rynker rundt munnen, dypere linjer fra nesen(nasolabial fure) og . Etterhvert som vi blir eldre vil vi merke at huden vår under øynene blir mer slapp, rynkete og misfarget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg