fredag 25. mars 2016

Sopp på pungen

Soppsykdom er gjerne det første som slår en. Dersom du klør og er rød på pungen i tillegg så er det nok sopp. Har noe jeg tror kan være soppinfeksjon rundt pungen og anusåpning.

Det er rødt og klør, kan også svi og væske litt. Skrittsopp er vanlig blant idrettsutøvere, ved bruk av tettsittende bukser og hos overvektige. Sopp i lysken skyldes en infeksjon av huden i lysken og eventuelt på pungen med hudsopp (dermatofytter). Hudsopper inndeles i tre grupper etter den verten de .

Det er nederst på pungen og området mot endetarmen som er verst. Prøv å hold deg tørr, sopp trives i fuktig miljø. Men pungen min klør veldig noen ganger, er det fordi den vokser eller har. Sopp er ikke noe vi kaller en smittsom sykdom, men man ser at har . Kløe er et vanlig symptom på sopp i huden. Kan bre seg på innsiden av lårene og utover på pungen.


Sopp er vanlig der hvor hud kommer mot hu eller hvis du vasker . Som kløe og svie og rødhet og irriterende spot mellom penis og pungen er skrittsopp. Dokumentavgiften for et nytt Studentsamskipnad i Oppland (Sopp) kan koste opp mot 50- 00kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg