torsdag 10. mars 2016

Hoste baby 4 mnd

Lær om de vanligste typene hoste barnet kan ha. Siden han var ca mn har han ofte hatt episoder med falsk krupp. Han hadde denne stygge hosten i 3-dager, og det ble etterhvert mer slim .

BufretSmå barn puster mest gjennom nesen, og derfor er det slitsomt for dem å bli forkjølet. En forkjølelse kan også utvikle seg til ørebetennelse, astma eller falsk . Hoste er svært vanlig hos barn, men det er ikke vanlig hos spedbarn. Hoste er oftest ufarlig og skal ikke behandles.

Jenta mi på mnd har blitt forkjølet og har feber og en stygg hoste. Gir litt paracet (60mg) mot feberen, men er det noe jeg kan gjøre for henne . Er det kikhoste, astma, eller bare en vanlig forkjølelse? Her er alt du må vite om barn som hoster. Lillegutt ble innlagt på sykehus med rs-hoste mnd gammel og vi hadde en knalltøff uke med pustestopp og mye medisinering. Hver gang han har hostet etterpå har jeg vært livredd.


Hosten kan produsere slim, og et barn med pusteproblemer blir urolig, kan ha brekninger, redusert appetitt og eventuelt bli. Veldig slimete hoste hos mnd gammel babyinnlegg26. Forkjølet baby og uerfaren mammainnlegg18. BufretLignendeHoste er et vanlig symptom på flere luftveisinfeksjoner. Her får du råd om hva du kan gjøre for å hjelpe barnet ditt og når du bør søke lege.


Hosten kan produsere slim og barnet blir trett og har manglende matlyst. Så følger feber omkring 3- 3grader. Barnet utvikler hoste og har vanskelig for å puste inn. Symptomene utvikler seg ofte i løpet av få timer. Barn har ikke ferdig utviklet immunforsvar og blir lettere forkjølet enn voksne.


En forkjølelse gir normalt tett og snørrete nese, hoste og vond hals. Natten ble en av de bedre, men det er ikke før nå, dager senere, . Lillegutten min er mn og har vært forkjølt noen dager. I de to siste dagene har han hatt den stygge hosten og vært surklete når han puster. Husvarm; Philipa; Medlem; 121; Kjønn: Ikke viktig. Gutten min blir mnd om uker og har vært ganske forkjølet lenge.


Vært grei form nå siste ukene og det meste er borte. Kraftig hoste er et symptom ved flere vanlige luftveisinfeksjoner. Dersom feber og lettere redusert allmenntilstand varer i over 3-dager bør også lege . Ifølge lege Hanne May Hetland er det helt normalt at barn hoster i seks til åtte uker etter. Inntil seks - åtte uker med hoste, som eneste vedvarende symptom, etter en virusinfeksjon.


Vi har hostet, snytt og hatt vondt overalt. Nå ser det ut som om barna våre får dette, og verst er det for vår mnd gamle datter. Har en fire uker gammel baby som har vært forkjølet i litt over en uke,.


Barn kan ha i feber og ha det helt fint, de kan småhoste og snørre i ukesvis og de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg