onsdag 2. mars 2016

Sopp i munnen baby

Trøske er en gjærsopp som kan føre til problemer både hos mor og barn,. Trøske er en soppinfeksjon i munnslimhinnen og ses som et hvitt belegg inni munnhulen. Plutselig stikker babyen ut en liten hvit tunge i stedet for en rosa.

Trøske er en soppinfeksjon i munnen som mange spedbarn får. Dattera mi på nå mnd og dager har sopp i munnen. Soppinfeksjon i munnen kjennetegnes vanligvis ved svie og ubehag i munnhulen, men noen pasienter har lite plager.


Hun kan også smittes av sopp fra barnets munn.

Dersom barn har trøske men ikke plages av det, og hvor mor ikke har symptomer trenger det ikke nødvendigvis . Da sønnen vår hadde sopp i munnen sa fastlegen at vi kunne prøve å. BufretLignendeSoppinfeksjon i munnen er en slimhinneinfeksjon i munnhulen, og er forårsaket. For å skille soppinfeksjon i munnen (trøske) fra melkerester i munnhulen, kan du. Trøske er en soppinfeksjon i munnhulen som nesten utelukkende skyldes en.


Soppinfeksjon i munnen er nesten alltid forårsaket av soppen Candida albicans. Vidi Baby våtservietter stk 1- for Vidi våtservietter til medlemmer av VI+ .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg