onsdag 15. juli 2015

Ac3 comfort svir

Har merket at med en gang jeg tar den på svir det veldig en stund for så . Hvilken aldersgrense gjelder for behandling med AcComfort? Kan gravide og ammende bruke AcComfort?

ACComfort behandler og forebygger endetarmsplager. ACcomfort (den for endetarmsbesvær og hermorider) bare helt rå! Svir som faen, men ha det på over natta, så tar det knekken på alt.


Forum › Helse HarmoniBufretLignende17. ACcomfort lindrer og hjelper sår til å gro lettere) eller du . Jeg har vært på apoteket og fått salven ACComfort, men føler ikke at dette virker. Omtrent av har endetarmsplager som analkløe og svie, og kvinner. På apoteket finnes det en fettfri gele (AcComfort) som virker kjølende og smørende. Jeg har prøvd ACcomfort, både kremen, og den man pumper inn i endetarmen.


Jeg har et spørsmål angående analkløe og svie. Svir liksom en liten stund etter dobesøk. Også pleier jeg å bruke accomfort (eller noe) før jeg går på do, og scheriproct salve etter jeg har . Prøvd accomfort, men det funket ikke på meg.


Det svir veldig når jeg tisser og det er ikke akkuratt tørt der nede. Aloe veragel, sinksalve, vasket meg med aco intim gel og Accomfort-krem. Samtidig som hemoroiden oppsto; hadde jeg dessverre ubeskyttet sex. Og etter det svir det når jeg tisser på . Dette gir ofte smerte, svie eller kløe og man kan også ha en følelse av å ha. AcComfort gel lindrer endetarmsplager som kløe og irritasjon, f. Gelen har også en svalende og smørende effekt.


ACComfort (fås i sprøjtetube eller som salve). Nu har jeg brugt ACComfort salven i lidt over en uge, og jeg har kunne sove helt normalt. Kløe i endetarmen, blødning fra endetarmen.


Det er ikke nødvendig å slite med svie i underlivet. Besøk derfor legen din så fort som mulig hvis det svir i underlivet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg