tirsdag 14. juli 2015

Rense bihulene

Vet ikke om jeg kronisk tett, men føler det slik(får ofte vondt i bihulene) så tenker å høre med legen min om det er muligheter for røntgen. Under og etter en forkjølelse eller influensa er det mange av oss som opplever at bihulene blir tette. Dette kjennes ved at vi er tette i nesen, . Bihuler som er tette får en til å føle seg tung i hodet. En innsender har funnet noe som kan være til hjelp. Det kan være vanskelig å tømme bihulene hvis det først har satt seg fast slim der.


Dette skal visstnok rense opp slik at man lettere blir kvitt en bihulebetennelse.

Bihulebetennelse er en betennelse i slimhinnene i en eller flere av bihulene. Alt du trenger å gjøre er å presse tungen din mot ganen så hardt du kan, samtidig som du trykker en finger på nesen, mellom øynene dine. Sånn renser du bihulene på sekunder med kun én finger og tungen.


Alle som har hatt bihulebetennelse vet hvor vondt det er. Bihulene er hulrom som finnes i pannen og i kinnene. Saltvann renser nesen, og ved langvarige plager kan det hjelpe med gjennomskylling av nese og . Nesens viktigste oppgave er å rense, fukte og varme opp den luften som går ned i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg