onsdag 8. juli 2015

Kan gravide spise jordbær

Er det farlig å spise jordbær naår man er gravid? Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Du kan godt spise jordbær nå når du er gravid. Det er masse jern i det, så det er sundt også. Tidligere trodde man at barna ble allergiske hvis man spiste . Stemmer det at man ikke skal spise jordbær når man er gravid?


Matvarer som reker og jordbær kan virke allergi fremkallende på barnet.

Fetaost, salami, jordbær og sushi er blant matvarene gravide. Gravide kan godt spise både reker og jordbær. Det foreligger ikke vitenskapelig grunnlag for at gravide kan forebygge allergi hos barnet ved . I utgangspunktet kan du spise hva du vil når du ammer. Men, merker du at babyen reagerer, er jordbær en av tingene man kan prøve å kutte ut. Røyking under graviditeten bagatelliseres og livstruende blødninger avfeies som normaliteter.


Ikke la deg skremme av alt dette hysteriet med å ikke spise rått kjøtt og. Det kan være vanskelig å vite hva som er rett og hva som er galt. De gravide bruker ofte nettet i stedet for å spørre legen eller jordmoren.

Du kan altså trygt spise reker, jordbær og en masse andre matvarer . Du kan trygt spise både jordbær og moreller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg