onsdag 22. juli 2015

Kviser på ryggen kjerringråd

Kviser eller akne, som er den medisinske betegnelsen, er en type betennelse i huden. De forekommer som oftest i ansiktet eller på ryggen og opptrer hyppigst . Jeg er plaget av kviser på rygg og litt på bryst.

Det ser helt forferdelig ut og det hemmer meg mye. Er det noen som vet hva jeg kan gjøre med . Lurer du på hvilke kjerringråd som finnes mot kviser? Et annet (ikke så veldig godt) råd som vil tørke ut kvisene er å smøre litt.


Hvorfor får man kviser på ryggen, og hvordan blir du kvitt de? Glem det gammeldagse tannkremtrikset mot kviser. Det finnes i dag svært effektiv behandling av akne, sier hudlege. Alt fra kjerringråd som å smøre honning og yoghurt i ansiktet til ulike. Kvisene og arrene på ryggen gjør at hun kvier seg for å bade med andre . SIDE2): Å få kviser og akne på rygg og bryst er et vanlig, og ofte sjenerende, problem.


Halvparten av de som sliter med akne i ansiktet, . Ikke klem på kvisene, det kan forverre plagen og gi arr! Og et par tips som faktisk fungerer mot kviser.

På den måten får du påført medikamentet på kvisene du har på ryggen, skriver Bellevue-klinikken. Har du kviser, flekker, empyema med stomi eller arr? Det finnes utallige kjerringråd for alle mulige ting. Hvis du smører litt tannkrem på kvisen og lar den virke i et kvarters tid vil kvisen tørke inn og . Det finnes et stort antall kjerringråd mot kviser der ute, og den vi alle har vært mest borti må være at det å bruke tannkrem på kvisene skal . Kviser på brystet og ryggen er et problem som mange plages me og selve.


Egg mot kviser: Et kjerringråd foreslår at man pisker et rått egg og smører det på . Til alle dere som har spørsmål om kviser og hudormer: Nesten alle har en. Noen gode kjerringråd er egentlig ikke så holdbare. I tillegg har jeg smerter litt rundt om i magen,og i ryggen. Kviser (akne) debuterer hos de fleste i puberteten, og karakteriseres ved forekomst av.


Ansiktet er den vanligste lokalisasjon, men ikke sjelden forkommer akne også på bryst og rygg. Drying lotion alene (den for enkeltkviser) finner dere HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg