onsdag 15. juli 2015

Illeluktende utflod etter mensen

Har aldri vært plaget av luktende utflo men har i perioder vært mer utflod enn ellers. Jeg er også plaget med illeluktende utflod i perioder. Kondomen sprakk, angrepille; Brunt utflod.

Illeluktende utflod kan skyldes andre årsaker enn en soppinfeksjon. UTFLOD: Utfloden din kan fortelle deg mye om hvordan det står til med helsen. Vær oppmerksom på mye, illeluktende og misfarget utflod.


Det er også normalt at mengden varierer etter når i syklusen det er.

Jeg har hatt litt brun utflod før mens, det har jeg egentlig hatt før også, men er blitt mer . Jeg har i det siste vært plaget med gul og illeluktende utflod. Det har seg sånn at denne utfloden kommer rett etter jeg har hatt mensen. Er det sant at bakteriell blir verre når man har mensen? Har slitt med illeluktende og økt utflod en stund nå.


Det er sjeldent at soppinfeksjoner fører til illeluktende utflod. Dagen etter hadde jeg sex igjen (uten at han kom inni meg), og tok enda en . Mange forveksler bakteriell vaginose med . Lukten er spesielt merkbar etter samleie og ved menstruasjon.

Ved svie, kløe eller illeluktende utflod bør du søke lege. Nesheim bekrefter at det i de aller første årene etter den første menstruasjonen,. Mens en gravid kvinne bør konsultere fagpersoner dersom hun .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg