torsdag 16. juli 2015

Virus i kroppen symptomer

Deretter kan kroppens immunsystem reagere på virusene, noe som kan gi forskjellige symptomer (feber, tretthet, mm.). En forskjell mellom virus og bakterier symptomer er at virusinfeksjoner angripe mer enn ett område av kroppen. Derfor kan folk oppleve flere symptomer som .

Influensa skyldes et virus og kan derfor ikke behandles med antibiotika. Gå til legen hvis symptomene ikke har avtatt etter en uke. Noen ganger kan bakterien spres videre til andre organer og vev i kroppen.


Når mikroorganismer som bakterier og virus har trengt inn i kroppen, tar det noe tid før de har formert seg og forårsaker symptomer.

Dette er den delen av immunsystemet som virus møter motstand fra først, og. Infeksjoner er forårsaket av mikrorganismer som bakterier, virus, protozoer og sopp. En infeksjon opptrer når motangrepet mislykkes, og kroppen ikke får kontroll over de inntrengende.


En tredjedel av disse var uten symptomer på sykdom. Myokarditt er en betennelse i hjertemuskelen, forårsaket av virus, bakterier, toksiner. Så jeg lurer på om man kan ha et virus i kroppen som ikke bryter ordentlig ut.


Infeksjoner skyldes bakterier, virus og parasitter som fører til en betennelse i det infiserte området. Vanlige symptomer er feber, smerter i panne, tenner og kinn. Hiv er et virus som medfører svekkelse av immunforsvaret slik at kroppen er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg