torsdag 30. juli 2015

Vondt i kjeven og hodet

Akkurat hvor mange som har hodepine fra strukturene i og rundt kjeven er uvisst,. Aktive triggerpunkter i kjevemuskulaturen stråler opp på toppen av hodet, . Det kan blant annet føre til smerter i hodet, ansiktet, nakken og ryggen.

Alle disse strukturene kan ved sykdom forårsake smerter. I tillegg kan sykdommer i tenner og munn, i bihuler eller ansiktsnerver også medføre smerter i kjeven. Venstresidige smerter fra kjeven og øret. Dersom smertene er vedvarende bør du ta ny MR av hodet med kontrast for å utelukke lokale .

Det å ha vondt i kjeven og nærliggende strukturer kan være særdeles plagsomt. Smerte i kjeveleddet; Problemer med å åpne munnen; Vondt i kjeve eller . Men nå har jeg forferdelig vondt i kjeven,tinningen og hodet. Og for mange mennesker som har vondt i ansiktet, vil det være befriende å få beskjed om at det dreier seg om kjevespenninger. Nedsatt eller forandret bevegelighet av kjeven. Hode- og magebesvær er tegn på at nå er det for mye.


Det kan igjen føre til hodepine, stiv nakke og ømme kjever. Smerter i hode, nakke og en skulder har plaget meg i mange år. De siste årene har smertene kommet oftere og gjerne vart i flere dager.

Vondt i kjeve etter slag mot hodet - posted in Helse: Hei, nyttårsaften var en ikke så velykket aften for meg i år Er litt flaut å ta opp det her, i og . Første jeg la merke til var svimmelheten, tung i hodet, vondt i øynene og hodepine. Vi undersøker nakken og kjeveledd godt for å finne ut om smertene er relatert til bittet, nakkedysfunksjon eller om det kommer av stramme muskler alene. Den lille flaten på siden av hodet hvor man gjerne maserer litt når. Det er vondt i kjeven, vondt når jeg beveger den, og det stråler opp til . Kreft i hode- og halsregionen kan også vise seg som en kul på halsen.


Livskvaliteten kan reduseres ganske betydelig ved å gå rundt å ha vondt og mange kan utvikle . Når disse strukturene (muskler, leddbån kjevebeinet, kjeven, TMJ) ikke. Jeg trakk ut en jeksel for dager siden. Den var knekt og måtte ut og tannlegen sleit i over en time for å få den ut. Hun sa at den kom 'rent' ut, ingen skade på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg