tirsdag 21. juli 2015

Brune flekker tenner

Du bør pusse to ganger om dagen, det er nødvendig for at tennene skal. Hvis man har fått i seg for mye fluor som barn, kan tennene se flekkete ut. Det oppstår da hvite, gule eller brune flekker på tennene, noe som kalles fluorose.


Jeg har også fått brune flekker på de fremse tennene i underkjeven. Disse er midt på tennen og jeg bruker Tannkrem for hvitere tenner uten at . Tennene kan bli misfarget av ytre påvirkninger, men også av andre årsaker. Ofte disse hvite flekker, svarte eller brune flekker.


Har du tannstein eller brune flekker er svaret nei. FINE TENNER: Det krever insats å holde dem rene. Misfarging på tennene er svært vanlig, og mange ønsker å få hvitere tenner. Det finnes flere produkter man kan prøve for å få fjerne misfargingen.


Saltsyre (18ߙߙ ) og pimpstein kan brukes til å fjerne skjemmende flekker i emaljen. Han kalte den brune fargen han ofte så på tennene til sine pasienter for . Mineralisasjonsforstyrrelser forårsaker misfargninger på tennene. Vi hjelper deg med behandling av dine plager. Visste du at det å spise epler og gulrøtter kan vaske bort flekker på tennene dine?


Eller at bakepulver kan slipe bort litt misfarging? Nikotin gjør tennene brune, og legger seg i alle kriker og kroker i. Begynte som en prikk og har bare utviklet seg, nå er . Hun har en pærlerad av noen fantastisk hvite tenner. Barnet mitt på år børster tenner både morgen og kvel får ikke saft eller. Barnet mitt har også noen brune flekker på tennene (i jekslene). Hvis likevel tennene bryter frem med brune flekker eller lignende i emaljen, kan barnet ha en emaljeutviklingsforstyrrelse.


Ta i så fall kontakt med den offentlige . Jeg har oppdaget at jeg har missfarging på tennene der hvor den ene tanna slutter og det starter. Hull i tennene er ofte mer vanlig hos barn da melketenner har en tynnere emalje enn de permanente. Synlige brune, svarte eller grå flekker på tennene.


Noen ganger, til tross for vår beste innsats, kan våre tenner bygge opp tarter og plakk, og de begynner å bli beiset med brun eller gul. Når de to store fortenner kom frem med hvit flekk på den ene, og mer gul-bun . Vanlig sigarett røyking fører tjære flekker på tennene, og over ti til tjære og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg