torsdag 9. juli 2015

Influensa oppkast

Influensa opptrer i epidemier og forekommer hyppigst i vintermånedene. Dårlig matlyst, magesmerter og eventuelt oppkast er heller ikke uvanlig, særlig hos . Influensa skyldes et virus og kan derfor ikke behandles med antibiotika.

Magen er urolig, enten med oppkast eller diaré. Influensa er ikke livstruende for de fleste, men kan være farlig for. Matlysten forsvinner, og noen får magesmerter og oppkast, særlig barn.


Men, det virker ikke som han er spesielt kvalm ellers.

Hadde god effekt av paracet, da gikk temp ned til rett over etter . Har fått skikkelig influensa og diare er gravid i uke 15. INFLUENSA: Du kan våkne med influensa, selv om du følte deg helt frisk kvelden før. En del av pasientene med svineinfluensa har rapportert diaré og oppkast. Og i likhet med vanlig influensa kan H1N1-viruset forverre en . Mytene om influensa og forkjølelse sirkulerer raskt i vinterkulden, akkurat som.


Smitter kollegaen mest før eller etter at hun har fått influensa og omgangssyke? De syke er mest smittsomme mens de har oppkast og diaré, men de er også smittsomme i en kort periode før . Han har ikke hatt oppkast eller problemer med avføring.

Oppkast kan være en av de viktigste symptomene på mage influensa. Oppkast kan være det eneste symptomet, eller det kan etterfølges av andre symptomer. Influensa A H1Nutløste i 1918-Den spanske syke med tre “bølger” av sykdom og 20-millioner.


Bivirkningene av legemiddelet kan være kvalme, oppkast, magesmerter og diaré. Magesmerter og eventuelt oppkast, særlig hos barn. Det er tegn på dehydrering, for eksempel tørr munn og svært gul eller mørk urin. Dehydrering kan komme som en følge av oppkast eller diaré. Syns folk er syk hele tiden, jeg har ikke vært syk siden 201 og da var det flere år siden sist, ikke så mye som litt snufsete en gang.


Mini har hatt 3i temp, frysninger, veldig slapp og kastet opp en gang. Det første som slo meg var influensa eller forkjølelse, men han hoster . Det er viktig å ikke forveksle oppkast med gulping, som er vanlig hos spebarn. Hos små barn er også halsbetennelse og øreinfeksjoner vanlig, og influensa . Influensa er en vanlig infeksjon forårsaket av en av tre virus (A, B eller C).


Man kan ikke ut fra symptomer alene si om det er svineinfluensa eller sesonginfluensa. Hoveddelen av influensa-smittede regnes nå for å være .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg