onsdag 8. juli 2015

Sopp antibiotika

Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig. Pågående eller nylig gjennomgått kur med antibiotika; Fuktighet i skrittet, som ved svette . Mer enn halvparten av alle kvinner opplever soppinfeksjon i skjeden i.

Soppinfeksjon i underlivet er plagsomt - men veldig vanlig. Dette skjer ofte etter en antibiotikakur, for da drepes alle bakterier i skjeden, og . Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig og de fleste kvinner vil oppleve å få en slik infeksjon en eller flere ganger i løpet av livet. Ofte skjer dette etter en antibiotikakur.


Leger tenker vanligvis ikke på sopp i underlivet som en seksuelt overførbar infeksjon, men noen menn kan få utslett på . Antibiotika, diabetes og p-piller kan forverre. Samleie kan irritere skjeden og legge forholdene til rette for at sopp formerer seg. Et kjempegodt råd: melkesyrebakterier i kapsler som du setter inn i kjeden hver kveld for å forebygge, så lenge du bruker antibiotika pluss . Soppinfeksjon i munnen kjennetegnes vanligvis ved svie og ubehag i munnhulen, men noen pasienter har lite plager. Dette kan komme av at man har brukt antibiotika.


Det kan også bli en infeksjon hvis forholdene for soppen blir bedret ved at det blir varmere eller fuktigere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg