tirsdag 7. juli 2015

Varme drikker

Antioksidanter og melkesyrebakterier i en og samme drikk. Denne drikken styrker immunforsvaret, og smaker i tillegg kjempe godt! Her får du smakfulle tips til varm påskedrikke som enten nytes innendørs, i hytteveggen eller fylles i termosen.

Etter en lang dag ute i VM-løypa eller i skibakken er tiden endelig kommet for å varme kropp og sjel på varme drinker på After ski! Varme drikker kan føre til kreft Foto: Bendiksby, Terje. Men kaffe i seg selv er ikke kreftfremkallende, ifølge Verdens .

Kopp etter kopp med svart te drikkes hver eneste dag. Ja, jeg vet at grønn te er sunnest og best for kroppen, men jeg er ingen stor .

Her finner du enkle oppskrifter på deilige varme drikker som smaker godt ved lange ettermiddager i hytteveggen eller på balkongen. NOE VARMT I KOPPEN: Når det er kaldt og mørkt ute smaker det supergodt med noe varmt i koppen. Men visste du at varm drikke ikke bare er . Når høstvinden rusker og mørket siger på, koser vi oss mer innendørs. Det er likevel ikke noe i veien for å lage noen gode, varmende drikke . Under har vi samlet alle klikk's artikler om temaet varme drikker (8).


Du trodde kanskje varm sjokolade var kjedelige greier. Kaffe, te, kakao og gløgg er alle varmende, deilige drikker på kalde dager. Og de skaper en lun stemning i ethvert selskap eller på tur. Det er lite som gjør mer for moralen enn en god kopp med varm chai, kakao, krydderkaffe eller gløgg. Her er åtte oppskrifter på varme drikker.


Uansett årstid og temperatur er det sjelden feil med noe varmt å drikke på tur eller hjemme foran peisen. Den beste kaffen finner du hos Wayne´s Coffee. Vi serverer daglig ca 0kopper kaffe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg