mandag 13. juli 2015

Apotek søndagsåpent bergen

Apoteket er vaktapotek for Bergen og omegnskommunene, og har utvidede åpningstider. Hudpleiesalong; Vaktapotek; Søndagsåpent apotek; Apotek som fører. Bikkja har diare, må på apoteket og kjøpe canicur, men det er søndag!

Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Fredag: 09:- 21:00; Lørdag: 09:- 18:00; Søndag: STENGT. Her får du en oversikt over alle Apotek i Norge.


Finn alle adresser, telefonnummer og åpningstider for Boots Apotek butikker i Bergen her.

Tror alle større byer har apotek som er åpent på søndager, hvertfall noen . Apotek - apotek, bandasje, frisør, legemidler, sko, solfaktor 1 støttestrømper,. Vitusapotek Nordstjernen - Bergen Bergen Storsenter Strømg. Vi har apotek tilknyttet vår avdeling i Oslo (Majorstuen og Nationaltheatret), i Fredrikstad og i Bergen (Laguneparken).


Dette gjør det enkelt for deg å hente ut. I foajeen i Sentralblokka på Haukeland finn du eit apotekutsal. Dei gjer klar resepten din medan du ventar. Vitusapotek Nordstjernen i Bergen storsenter er et av våre apotek med egen hudpleiesalong.


Vi har også lengre åpningstider enn alle andre apotek i Bergen.

Du finn oss på sjukehusa i Bergen, Førde, Haugesund og Stavanger. Bergen eit heilt nytt og større apotek på Haukeland universitetssjukehus! Boots er ledende innen helse og velvære og går foran med spennende konsepter og nye produkter.


I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og . Mand-lørd: 08:00-23:Sønd: 10:00-23:00.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg