torsdag 16. juli 2015

Brystpumpe

Hvilke funksjoner de har, hvor komfortabel brysttrakten er, og hvor god sugekraften er. Se hvilken brystpumpe som ble best i test her. Philips Avent Natural elektrisk brystpumpe. Medela ventiler og membraner til brystpumper. Medela Swing enkel elektrisk brystpumpe er behagelig, stillegående og effektiv.


Swing brystpumpe er ideell for daglig elektrisk pumping. Philips AVENT Elektrisk brystpumpe Natural.

Ny og forbedret brystpumpe fra AVENT, økt komfort - mer melk! Ved at motoren nå kan stå på bordet er det enklere . Kjøp Medela Swing elektrisk brystpumpe hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Derfor har vi laget vår hittil mest komfortable brystpumpe: Sitt komfortabelt uten å måtte bøye deg fremover, og la den myke massasjeputen skånsomt stimulere . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Sammenlign priser på alle Medela Brystpumper (6). Enkelte av våre lokalgrupper har brystpumper til utleie. Det er ulikt antall pumper i hver gruppe, og type pumpe samt priser og regler for leie kan variere noe.


Her ser du vårt fine og varierte utvalg av brystpumper og tilbehør. En brystpumpe kan fort vise seg å bli et viktig innslag i den nye mammaens hverdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg