onsdag 8. juli 2015

Apotek tastasenteret

Apotek er et komplett apotek som tilbyr et mangfold av trygge produkter og tjenester. Apotek kan hjelpe deg med betjening av resepter og reseptfrie . Hos oss blir alle møtt med et smil og vi tar kundens helsefokus på alvor. Her kan du til og med få veiledning og gode råd på tysk, . Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap - din . Hei, har apoteket samme åpningstider som butikkene ellers ?

Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Tasta Senter på Facebook. Apotek 1; Sunkost (helsekost); Synsam (optiker); Vita (kosmetikk); Skin . Tilbud fra Apotek i Stavanger-brosjyren Rabatt. Tilbud fra Ditt apotek i Stavanger-brosjyren.


På torsdag fyller Tasta Senter et halvt år! Et variert mangfold inkluderer frisører, gullsmeder, apotek, optiker, gave- og interiørbutikk, blomster, . Finn tilbud fra Elkjøp på Tasta Senter, Tastatunet 1-i Stavanger. Apotek Tastatunet 1-40Stavanger Butikk Åpen. Soltunveien har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud som dagligvarebutikker, apotek, tannlege og legesenter. Vinmonopol - vinmonopol, apotek, kjøpesenter, butikker, interiør, frisør, handlesenter, shopping, vinmonopolet, klær, senter - Finn firmaer, adresser, . Det er to frisrer p senteret samt gullsme apotek, optiker, gave og interir, blomster . Like i nærheten ligger også Tastasenteret som med sine butikker burde ha noe for enhver smak.


Det vil være leketøysbutikk, apotek, gave og interiørbutikker,. Tasta Senter tilbyr timers gratis parkering i kjeller, ca 450 . Vi har helsestasjon og treningssenter, og i tillegg de fleste butikker som folk trenger, som supermarke apotek, frisør og lignende, ramser Osmundsen opp. Tasta Senter har sju etasjer; to plan med parkering under bakken og to med. I Apotek finner du i tillegg til våre legemidler et spennende utvalg av produkter innen helse- og velvære. Info om legemidler ved Ulrich Dannhardt Apotek Tastasenteret.


I butikken møter du personale som har bred kunnskap og mange års erfaring innen helsekostveiledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg