mandag 13. juli 2015

Antibiotika bivirkninger mage

Bredspektret antibiotika påvirker magen i større grad enn andre typer. Når man tar antibiotika er det ikke uvanlig at man får løs mage som bivirkning. I de fleste tilfeller er mageproblemene kortvarige, men i enkelte tilfeller utløses en .

Antibiotika fjerner både de dårlige og de gode bakteriene i tarmen. Kjente bivirkninger av antibiotika er løs mage og risiko for nye infeksjoner . Antibiotika er legemidler som dreper eller stopper veksten av bakterier. Løs mage eller diaré er en vanlig bivirkning ved antibiotikabruk.


Bivirkninger av antibiotika skrevet i AnonymforuJeg begynnte på en. For den er heftig til magen, og jeg må ha yoghurt når jeg tar de ellers . Kan penicillin for mor gi babyen dårlig mage? Slik påvirker antibiotika kroppen din - KK.


LITEN PILLE: Vet du egentlig hvordan antibiotika fungerer i kroppen? DIARÉ: Løs mage og soppinfeksjoner er ikke uvanlige bivirkninger av . Folk tar disse stoffene kan oppleve antibiotika bivirkninger som kvalme, diaré, oppkast og magekramper som følge av forstyrrelser i tarmfloraen. Etter en knallsterk penicilinkur har jeg hatt mageproblemer i uker.


Jeg brukte Flagyl og en type til (Dimoxin eller noe lignende) som jeg skulle . Ellers hadde jeg i begynnelsen av kuren boblende mage, som om det var masse skum i magen! Andre bivirkninger jeg har merket, er litt svak kløe, men ikke så .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg