tirsdag 21. juli 2015

Bmikalkulator no

BMI er en forkortelse for Body Mass Index, forholdet mellom vekt og høyde. Ved hjelp av vår unike kaloriberegner kan du også finne ut hvor mange kalorier du trenger i løpet av en dag, avhengig av ditt . KMI er også kjent som BMI (body mass index).

I kalkulatoren vises normalområde og vektkategori i forhold til angitt kjønn og alder. BMI-kalkulator viser om en person er over- eller undervektig eller har normal vekt. Finn din BMI (body mass index) enkelt og gratis med vår BMI kalkulator.


Sjekk din BMI og hvilken vektklasse du tilhører.

BMI-kalkulatoren passer for både kvinner og menn og måler din BMI på en svært enkel måte. Kalkulator som lar deg beregne din BMI og lærer deg formelen bak. Fyll inn vekt og høyde i kalkulatorene og finn din BMI.


Lenger ned i artikkelen kan du også regne ut midje-hofte-ratioen din. Test om du er overvektig - beregn din BMI. Mange mennesker tror at de er overvektige uten at de nødvendigvis er det. BMI er en internasjonal indeks som sier noe om forholdet mellom høyde og vekt.


Undervekt; Normalvekt; Overvekt; Fedme grad I; Fedme grad. Finn din BMI (Body Mass Index) med BMI-Kalkulator. BMI-kalkulatoren kan brukes for både kvinner og menn, og kan gi deg bedre forståelse for din helse.


BMI-kalkulatoren kan bare brukes på voksne, utvokste personer (over år). Verdiene som man får ut av denne kalkulatoren er ment som retningsgivende og omtrentelige verdier. Kroppsmasseindeks, eller BMI, er et måltall på en persons vekt i forhold til høyde.


Tallet kan brukes til å sammenlikne to personers vekt, . Tidligere benyttet en gjerne høyde-vekttabeller, men i dag brukes først og fremst KMI eller på engelsk BMI - body mass index. Makspulsen brukes i belastningstester for å avdekke hjerte-karsykdom og er en vanlig måte å angi intensiteten til kondisjonstrening. Body Mass Index (BMI) (eller kroppsmasseindeks) er en formel som viser balansen mellom høyde og vekt.


Denne vektkalkulatoren er beregnet på barn og ungdom fra 2-år. Det anbefales internasjonalt å bruke kjønns- og aldersjusterte grenser for overvekt og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg