tirsdag 7. juli 2015

Forebygge diabetes

Diabetes type oppstår oftest hos voksne. Diabetes type er mer arvelig enn type 1-diabetes. Et sunt kosthold kan også forebygge diabetes type 2.

Forebygging av diabetes i høyrisikogrupper. Livsstils-intervensjon i forebyggingen av diabetes type i høyrisikogrupper. Tema: Diabetes - Det snakkes i dag om en epidemi av type 2-diabetes. Riktig sammensatte plantebaserte kostholdsmønstre som middelhavskost, vegansk og vegetarisk kosthold kan både forebygge diabetes type bidra til .

For å forebygge type 2-diabetes anbefales blant annet et variert kosthold med fiberrik mat som grove kornprodukter, poteter, grønnsaker, bær . Diabetes type heter diabetes mellitus type på det medisinske fagspråket. DM-II) Sykdommen blir også benevnt som ikke-insulinkrevende . Med små endringer i hverdagen kan du unngå å utvikle diabetes. Det er viktig med tilstrekkelig søvn for å forebygge diabetes. Kaffe og te kan forebygge type 2-diabetes. Drikker du kaffe og te, er sjansen mindre for at du utvikler type diabetes, viser en fersk studie . Hva er årsaken til senkomplikasjoner ved diabetes?


Regelmessige målinger av blodsukkeret er den beste måten å forebygge høyt blodsukker på.

Diabetes type kan ikke forebygges, men type såkalt livsstilsdiabetes, kan forebygges Foto: Reuters.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg